Vrste potpora


Zaklada „Hrvatska za djecu“ dodjeljuje novčane potpore fizičkim osobama, odnosno obiteljima u potrebi u skladu s važećim Pravilnikom o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora. Odabir vrste potpore ovisi, prije svega, o potrebama djeteta/djece radi kojih se Zakladi podnosi zahtjev za dodjelu potpore.

Vrste novčanih potpora koje Zaklada dodjeljuje fizičkim osobama (obiteljima) prikazane su u nastavku. Klikom na bilo koju od tih 5 vrsta potpora prikazat će se sve pojedinačne potpore unutar odabrane skupine za koje je moguće podnijeti zahtjev za dodjelu potpore. S druge strane, klikom na neku od pojedinačnih potpora prikazat će se svi potrebni podaci i informacije vezano za tu potporu, uključivo uvjete i podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore.

Vrste novčanih potpora fizičkim osobama (obiteljima u potrebi) su:

Novčane potpore za jednokratnu podršku obiteljima

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI