Vrste potpora


Zaklada „Hrvatska za djecu“ dodjeljuje novčane potpore fizičkim osobama, odnosno obiteljima u potrebi u skladu s važećim Pravilnikom o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora. Odabir vrste potpore ovisi, prije svega, o potrebama djeteta/djece radi kojih se Zakladi podnosi zahtjev za dodjelu potpore.

Vrste novčanih potpora koje Zaklada dodjeljuje fizičkim osobama (obiteljima) prikazane su u nastavku. Klikom na bilo koju od tih 7 vrsta potpora prikazat će se sve pojedinačne potpore unutar odabrane skupine za koje je moguće podnijeti zahtjev za dodjelu potpore. S druge strane, klikom na neku od pojedinačnih potpora prikazat će se svi potrebni podaci i informacije vezano za tu potporu, uključivo uvjete i informacije vezano za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore.

Vrste novčanih potpora fizičkim osobama (obiteljima u potrebi) su:

Novčane potpore za višestruki porod

Novčane potpore za svako udomljeno dijete starosti do tri godine

Novčane potpore za djecu koja izlaze iz sustava socijalne skrbi

Novčana potpora za obitelji ekonomski pogođene epidemijom bolesti COVID-19

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI