Potrebna dokumentacija


Obrasci zahtjeva za dodjelu potpore

Kada se zahtjev za dodjelu potpore podnosi elektroničkom poštom (e-mailom), poštanskom/kurirskom pošiljkom ili osobnom dostavom u Zakladu, uspješno podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore podrazumijeva istovremeno podnošenje (i) valjano ispunjenog i vlastoručno potpisanog obrasca zahtjeva za dodjelu potpore te (ii) cjelokupne dokazne dokumentacije, kojom se dokazuje ispunjenje uvjeta za dodjelu potpore. Više o svakoj pojedinoj potpori možete pročitati u rubrici Vrste potpora.Potpora za višestruki porod Potpore za svako udomljeno dijete starosti do tri godine (Obrazac se primjenjuje od 01.01.2020.) Potpore za bolesnu djecu, djecu s oštećenjem zdravlja i za djecu s teškoćama u razvoju Potpore za darovitu djecu Potpore za djecu u sustavu obrazovanja Potpore za tekuće životne potrebe djece Potpore djecu koja izlaze iz sustava socijalne skrbi Potpore za obitelji ekonomski pogođene epidemijom bolesti COVID-19

Obrasci za dio dokazne dokumentacije

Neovisno o načinu podnošenja zahtjeva za dodjelu potpore, prilikom podnošenja istog Zakladi potrebno je dostaviti i propisanu dokaznu dokumentaciju kojom podnositelj zahtjeva za dodjelu potpore dokazuje ispunjenje uvjeta za odabranu potporu. Dokazna dokumentacija za svaku pojedinu potporu detaljno je navedena na svakom obrascu zahtjeva za dodjelu potpore, kao i u rubrici Vrste potpora, u sklopu sadržaja za svaku pojedinu potporu.

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI