VIŠI SAVJETNIK SPECIJALIST 2/2018 – REZULTATI PISANE PROVJERE ZNANJA I SPOSOBNOSTI
Obavještavaju se kandidati za radno mjesto „Viši savjetnik specijalist u Uredu za razvoj, operativno poslovanje i projekte“ o rezultatima pisane provjere stručnih znanja i sposobnosti, provedene 22. veljače 2018. godine, te o rasporedu usmene provjere stručnih znanja i sposobnosti (za one kandidate koji su ostvarili potrebni postotak uspješnosti na pisanoj provjeri stručnih znanja i sposobnosti).

Pritom se kandidati obavještavaju da je točkom II. Odluke upravitelja Zaklade o izmjeni odluke o općim odrednicama i postupku provedbe natječaja za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme u Zakladi „Hrvatska za djecu“ za radno mjesto Viši savjetnik specijalist u Uredu za razvoj, operativno poslovanje i projekte (KLASA: 023-04/18-02/1, URBROJ: ZHZD/08-18-05, od 5. ožujka 2018. godine), izmijenjen postotak uspješnosti na pisanoj provjeri stručnih znanja i sposobnosti potreban za pristupanje usmenoj provjeri stručnih znanja i sposobnosti i to s najmanje 50 % (pedeset posto) na najmanje 30 % (trideset posto).

Rezultate pogledajte u detaljima obavijesti.

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI