REZULTATI NATJEČAJA ZA RADNO MJESTO „SAMOSTALNI SURADNIK ZA OPĆE I PRAVNE POSLOVE“
Obavještava se zainteresirana javnost da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), u razdoblju od 8. do 16. siječnja 2019. godine provela natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto „Samostalni suradnik za opće i pravne poslove”. Natječaj je proveden u skladu sa svim primjenjivim internim aktima Zaklade.

Kandidatu evidencijske oznake 9907118 ponuđeno je sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme, što je odnosni kandidat prihvatio. Slijedom toga, Zaklada i gđa. Josipa Živčić sklopili su dana 14. veljače 2019. godine ugovor o radu na neodređeno vrijeme za radno mjesto „Samostalni suradnik za opće i pravne poslove” s ugovorenim početkom rada 13. ožujka 2019. godine.

Rezultate natječaja nakon provedenog cjelokupnog postupka provjere stručnih znanja i sposobnosti pogledajte ovdje.

Zaklada se zahvaljuje svim kandidatima koji su podnijeli prijave na predmetni natječaj i na njihovom interesu za rad u Zakladi, kao i na vremenu odvojenom za pristupanje svim dijelovima testiranja za koje su prethodno ispunili potrebne uvjete, te svima želi mnogo sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu.

 

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI