U najavi


Donatorski koncert Nine Badrić za Zakladu „Hrvatska za djecu“

Zaklada "Hrvatska za djecu" priprema posebno emotivan koncert glazbene dive Nine Badrić, kojim će obilježiti 10 godina postojanja i rada na korist potrebite djece i mladih.

Donatorski koncert će se održati u četvrtak, 25. listopada 2018. godine, s početkom u 20:00 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica namijenjen je mladim sportašima s intelektualnim teškoćama koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiju 2019. godine.

Specijalna olimpijada međunarodna je organizacija koja osobama s intelektualnim teškoćama daje priliku da ostvare svoj potencijal, razvijaju fizičke sposobnosti, pokažu hrabrost, ali i radost zbog iskustva prijateljstva. Specijalna olimpijada Hrvatske je nacionalni sportski savez, osnovan 1992. godine, koji se bavi provođenjem specifičnih sportsko – rekreativnih aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama. Sudjelovanjem u programu Specijalne olimpijade osobe s intelektualnim teškoćama stječu veće samopouzdanje i bolju sliku o sebi. Kroz svoje aktivnosti rastu psihički, duhovno i socijalno te pokazuju beskrajnu hrabrost i entuzijazam.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Središnjeg državnog ureda za šport te Grada Zagreba – gradonačelnika Grada Zagreba, g. Milana Bandića, dok su medijski pokrovitelji koncerta Hanza media d.o.o. i Narodni radio.

Ulaznice za koncert, na koji od srca pozivamo sve vas, mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski i u sustavu www.ulaznice.hr po cijeni od 130, 160, 190 i 220 kuna.

Omogućimo zajedno ovim mladim sportašima da ponovno osjete radost sudjelovanja na Specijalnoj olimpijadi, a oni će sve nas, sigurni smo, nagraditi osjećajem ponosa i radosti kada i na ovim igrama ostvare zapažene uspjehe i osvoje brojne medalje, kao što su to činili i svaki put do sada.

Veselimo se zajedničkom druženju i uživanju u nezaboravnom koncertu.

Vaša Zaklada

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI