U najavi


POBJEDNICI KOJI MOGU SVE!

Mogu li pobijediti ako nisam kao drugi? Ili ako sam drugačiji? Moja osobna borba i put kroz život nekad nisu kao tvoji. Razlikujemo se i nekima je teže ostvariti svoje snove. No, moja je snaga velika, ja kao i ti mogu biti pobjednik. Mogu rušiti sve barijere i biti sretan.

Vaterpolisti HAVK Mladost, koji ove sezone ne znaju za poraz, odlučili su svoj kalendar za 2019. godinu posvetiti hrabroj djeci – korisnicima potpora Zaklade „Hrvatska za djecu“. Tako su nedavno imali priliku upoznati naše mališane te će svima nama u sljedećoj godini svaki mjesec na simboličan način, putem zajedničke fotografije, pričati neku lijepu i inspirativnu priču.

Cjelodnevno druženje i snimanje kalendara proteklo je u zabavnom i nadahnjujućem raspoloženju. Djeca i vaterpolisti brzo su se opustili ispred objektiva Filipa Popovića. Djevojčice su posebno bile oduševljene odjevnim kombinacijama koje im je pripremila stilistica Ivana Karapandža. Svi su spremno pratili upute i uživali u posebnom sređivanju za koje su bili zaduženi vizažistica Mirta Pejić i frizer Ivica Palinić.

Ovim kalendarom, združenim snagama s vaterpolistima Mladosti i predivnim mališanima Gabrijelom, Janom, Markom, Bernardicom, Robertom, Dorom i Bornom, Lanom, Vladom, Fredijem, Miom Magdalenom, Sarom i Damianom, pozivamo cjelokupnu javnost na rušenje predrasuda, barijera, međusobnu empatiju i sretnije sutra.

Zanima li vas kojeg vaterpolistu Mladosti je jedan od naših malih prijatelja pobijedio u mega popularnoj igri „Čovječe ne ljuti se!“ ili koji vaterpolisti vole čitati knjige, odnosno koji vaterpolisti trebaju recept za blagdansku tortu, morat ćete se strpiti još samo malo dok naš zajednički kalendar ne ugleda svjetlo dana. Do tada, Dora i Borna, u timu s napadačem Frankom Lazićem, vam otkrivaju tek jedan od dvanaest trajno zabilježenih trenutaka iskrene dječje radosti!

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI