Obavijesti za učenike/studente


JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA ZA ŠK. GOD. 2019./2020.


Obavještavaju se zainteresirani učenici svih razreda srednjih škola, koji pohađaju neku od javnih srednjih škola na području Republike Hrvatske, da će Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada) dana 01.10.2019. (utorak) objaviti Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2019./2020. (u daljnjem tekstu: Javni natječaj).

Tekst Javnog natječaja, zajedno s cjelokupnom natječajnom i dodatnom dokumentacijom, bit će objavljen na službenim internetskim stranicama Zaklade (www.zhzd.hr) u rubrici Stipendije, podrubrici Natječaji, podrubrici Otvoreni natječaji – Javni natječaj (u daljnjem tekstu: Lokacija).

Razdoblje za podnošenje prijava na Javni natječaj utvrđeno je od početno 01.10.2019. do zaključno 01.11.2019.

Temeljem predmetnog Javnog natječaja Zaklada planira dodijeliti ukupno 100 stipendija učenicima srednjih škola za potrebe školovanja tijekom školske godine 2019./2020., pri čemu godišnja stipendija po svakom učeniku iznosi 5.000,00 kn (pet tisuća kuna i nula lipa).

Prijave na Javni natječaj bit će moguće podnijeti elektroničkim putem (elektronički prijavni obrazac za tu svrhu bit će na datum objave Javnog natječaja postavljen na Lokaciji).

Nakon objave Javnog natječaja, sve obavijesti s njim u svezi bit će pravovremeno objavljivane na Lokaciji, u rubrici Važne obavijesti.


POVRATAK

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI