Stipendije - REZULTATI JAVNOG NATJEČAJA


OBAVIJEST 5 – OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2018./2019., javno objavljen 17. rujna 2018. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), temeljem odluke Upravnog odbora, uslijed odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade, ažurirala Konačnu rang-lista od dana 18. veljače 2019. objavljenu 20. veljače 2019. godine u sklopu Obavijesti broj 4, na način da se mjesto učenika koji je odustao od stipendije na konačnoj rang-listi stipendista dodjeljuje prvom sljedećem na listi.  Temeljem prethodno navedenog dana 24. svibnja 2019. izrađena je ažurirana Konačna-rang lista. U sklopu ove obavijesti objavljuje se ažurirana Konačna rang-lista od dana 24. svibnja 2019. godine. Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika je objavljen zasebno, u sklopu obavijesti broj 2. Također, popis učenika koji su odustali od stipendije prethodno zadnjim ažuriranjima Konačne rang-liste objavljen je u sklopu obavijesti broj 3 i 4.

Objavljena Konačna rang-lista, odobrena od strane Upravnog odbora Zaklade, je konačna i ne postoji mogućnost žalbe na istu, odnosno ne postoji mogućnost žalbe na bilo koju stavku vezano za Konačnu rang-listu.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODUSTALIH STIPENDISTA


OBAVIJEST 4 – OBJAVA NOVE AŽURIRANE KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2018./2019., javno objavljen 17. rujna 2018. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), temeljem odluke Upravnog odbora, uslijed odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade, ažurirala Konačnu rang-lista od dana 4. siječnja 2019. objavljenu 9. siječnja 2019. godine u sklopu Obavijesti broj 3, na način da se mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendista dodjeljuje prvom sljedećem na listi.  Temeljem prethodno navedenog dana 18. veljače 2019. izrađena je ažurirana Konačna-rang lista. U sklopu ove obavijesti objavljuje se ažurirana Konačna rang-lista od dana 18. veljače 2019. godine. Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika je objavljen zasebno, u sklopu obavijesti broj 2.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODUSTALIH STIPENDISTA


OBAVIJEST 3 – OBJAVA AŽURIRANE KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2018./2019., javno objavljen 17. rujna 2018. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), temeljem odluke Upravnog odbora, uslijed odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade, ažurirala Konačnu rang-lista od dana 29. studenog 2018. objavljenu 30. studenog 2018. godine u sklopu Obavijesti broj 2, na način da se mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendista dodjeljuje prvom sljedećem na listi.  Temeljem prethodno navedenog dana 4. siječnja 2019. izrađena je ažurirana Konačna-rang lista. U sklopu ove obavijesti objavljuje se ažurirana Konačna rang-lista od dana 4. siječnja 2019. godine. Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika je objavljen zasebno, u sklopu obavijesti broj 2.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODUSTALIH STIPENDISTA


OBAVIJEST 2 – OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2018./2019., javno objavljen 17. rujna 2018. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), donio odluku o konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista). U sklopu ove obavijesti objavljuje se Konačna rang-lista. Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika se objavljuje zasebno, također u sklopu ove obavijesti.

Objavljena Konačna rang-lista, odobrena od strane Upravnog odbora Zaklade, je konačna i ne postoji mogućnost žalbe na istu, odnosno ne postoji mogućnost žalbe na bilo koju stavku vezano za Konačnu rang-listu.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA


OBAVIJEST 1 – OBJAVA PRELIMINARNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2018./2019., javno objavljen 17. rujna 2018. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), sukladno točki VIII. stavak 2 Javnog natječaja, izradila preliminarnu rang-listu učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Preliminarna rang-lista). U sklopu ove obavijesti objavljuje se Preliminarna rang-lista. Radi izbjegavanja dvojbe, Preliminarna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika se objavljuje zasebno, također u sklopu ove obavijesti.

Sukladno točki VIII. stavak 3 Javnog natječaja, učenici – podnositelji prijava imaju pravo podnijeti prigovor u svezi ostvarenog rezultata i pozicije na Preliminarnoj rang-listi i to unutar 7 kalendarskih dana računajući od dana objave iste. Drugim riječima, prigovore je moguće podnijeti najkasnije (do) 27. studenoga 2018. godine. Prigovori se podnose isključivo elektroničkim putem na e-adresu stipendije@zhzd.hr. Prigovori koji su podneseni na bilo koji drugi način neće se razmatrati.

Po isteku roka za podnošenje i razmatranje prigovora Upravni odbor Zaklade donijet će odluku o konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade te će ista odmah potom biti javno objavljena na službenim internetskim stranicama Zaklade, u rubrici Stipendije, Javni natječaj, podrubrika Rezultati Javnog natječaja.

PRELIMINARNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI