Stipendije - REZULTATI JAVNOG NATJEČAJA


OBAVIJEST 4 – OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., da je zbog odustanka učenika od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 7. prosinca 2021. u 14:34:28 sati. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Temeljem prethodno navedenog, dana 19. siječnja 2022. godine izrađena je 2. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom učenika koji su odustali od primitka stipendije.

2. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA

LISTA ODUSTANAKA OD STIPENDIJE


OBAVIJEST 3 – OBJAVA 1. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., da je zbog odustanka učenika od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 23. studenog 2021. godine u  10:32:11. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Temeljem prethodno navedenog, dana 07. prosinca 2021. godine izrađena je 1. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom učenika koji su odustali od primitka stipendije.

1. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA

LISTA ODUSTANAKA OD STIPENDIJE


OBAVIJEST 2 – OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., javno objavljen 25. kolovoza 2021. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), donio odluku o konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade (od 1. do 100. mjesta) te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista).

U sklopu ove obavijesti objavljuje se Konačna rang-lista.

Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta. Popis takvih prijava/učenika se objavljuje zasebno, također u sklopu ove obavijesti.

Objavljena Konačna rang-lista, odobrena od strane Upravnog odbora Zaklade, je konačna i ne postoji mogućnost žalbe na istu, odnosno ne postoji mogućnost žalbe na bilo koju stavku vezano za Konačnu rang-listu.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA


OBAVIJEST 1 – OBJAVA PRELIMINARNE RANG-LISTE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., javno objavljen 25. kolovoza 2021. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), sukladno točki XIII. Javnog natječaja, izradila Preliminarnu rang-listu učenika koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Preliminarna rang-lista). U sklopu ove obavijesti objavljuje se Preliminarna rang-lista. Radi izbjegavanja dvojbe, Preliminarna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta; popis takvih prijava/učenika se objavljuje zasebno, također u sklopu ove obavijesti.

Sukladno točki XIII. stavku 2. Javnog natječaja, učenici – podnositelji prijava imaju pravo podnijeti prigovor u svezi ostvarenog rezultata na Preliminarnoj rang-listi i to unutar 7 kalendarskih dana računajući od dana objave iste. Drugim riječima, prigovore je moguće podnijeti najkasnije (do) 5. studenog 2021. godine. Prigovori se podnose isključivo elektroničkim putem na e-adresu: stipendije@zhzd.hr. Prigovori koji su podneseni na bilo koji drugi način neće biti razmatrani.

Po isteku roka za podnošenje i razmatranje prigovora Upravni odbor Zaklade donijet će odluku o Konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te će ista odmah potom biti javno objavljena na službenim internetskim stranicama Zaklade, u rubrici Stipendije, Javni natječaj, podrubrika Rezultati Javnog natječaja.

PRELIMINARNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI