TRADICIJA JE NASTAVLJENA – MODNA REVIJA ODRŽANA
Kad ima volje – pronađe se i način. Tako bismo mogli reći za ovogodišnji projekt Zaklade „Hrvatska za djecu“ pod nazivom „Moja maturalna večer“ koji se organizira po drugi put. Radi se o projektu koji je pokrenut kako bi se maturantima bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji žive u dječjim domovima omogućio radostan oproštaj sa školovanjem u vlastitim haljinama/odjelima, cipelama, frizurama i s malo glamura.

Nastavak ovogodišnjeg projekta malo je poremetila pandemija, ali kombinacijom modne revije uživo i virtualnih snimki – projekt je realiziran, a maturanti su sređeni i sretni uživali u svojoj večeri.U Hotelu Park u Splitu virtualnu je reviju započela maturantica Maja iz Osijeka, a potom su prikazani Josip iz Zagreba, Renato iz Lipika, Marija iz Osijeka, Kristijan iz Osijeka, Nikolina iz Siska, Nika iz Samobora, Twana iz Osijeka, Matea iz Vinkovaca, Mihael iz Čakovca i Ana iz Vinkovaca. Na kraju su pred publiku uživo hrabro izašli splitski maturanti Jelena, Katarina, Mirjana i Tomislav.

Svi maturanti su blistali zahvaljujući velikoj podršci i razumijevanju modnih dizajnera i tvrtki: AA Design by Anamarija Asanović, Anovi design by Ivona Glavaš, Modni studio Arileo, Bubabu design by Gorana Milaković, Ivana Cvrlje design, Ivica Skoko, Kookabee design by Melita Kukec, Lokomotiva by Lana Puljić, Zvono dizajn by Andrea Zvono, Varteks, a sve u cipelama Borovo.

Hvala svima jer smo zajedno malim korakom napravili veliki.

Prilog iz Dnevnika HRT-a

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI