Edukativno – stručna panel rasprava u Osijeku
Edukativno – stručna panel rasprava na temu: „Toksični stres – kako ga prepoznati i na vrijeme utjecati na posljedice koje može izazvati?“ u organizaciji Zaklade, održana je jučer u Osijeku pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske, Grada Osijeka i Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Hvala svima na podršci, a sudionicima rasprave na zanimljivim izlaganjima i konstruktivnim prijedlozima.

Zaključili smo da javnost neprestano treba senzibilizirati o postojanju djece koja su izložena toksičnom stresu jer samo pravovremenim prepoznavanjem problema i adekvatnim liječenjem takve djece možemo pružiti nadu u pozitivan ishod.

Problem demografije, trenutačno vrlo važna tema u Hrvatskoj, ali i cijeloj Europi, ne treba promatrati samo kroz broj rođene djece odnosno natalitet. Jednako je važno jačati mentalno zdravlje djece koja će već sutra biti odrasli ljudi i (ne)doprinoseći članovi društva.

Panel rasprave na istu temu će se također održati u Zadru, Rijeci i Zagrebu.

Link TV prilog

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI