MOJA NOVA ŠKOLA – AUTOŠKOLA
Cilj projekta je omogućiti mladim ljudima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osposobljavanje za upravljanje vozilom B kategorije. Naime, stjecanjem novih znanja i vještina, osigurat će bolju pozicioniranost na tržištu rada te mogućnost honorarnog i povremenog zapošljavanja do čekanja trajnog i adekvatnog zaposlenja iz struke.

Ovaj projekt Zaklade “Hrvatske za djecu” nesebično je podržalo jedanaest autoškola iz Republike Hrvatske koje će donirati vozačke tečajeve za dvanaest mladih, budućih vozača B kategorije a to su: autoškole AS, Radar i Rotor iz Zagreba, Instruktor i Kružni tok iz Splita, Signal 1 iz Karlovca, Donat i Kalelarga iz Zadra, Tratinčica iz Osijeka te Formula L i Konavle iz Dubrovnika.

Projekt Zaklade podržale su i zdravstvene ustanove Moj prvi pregled iz Zagreba, Poliklinika Glavić iz Dubrovnika, Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta dr. Nada Strikić iz Karlovca, Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Željko Špiranović iz Osijeka, Pupillam Nova, ustanova za zdravstvenu skrb iz Zadra te Poliklinika Petrović iz Splita koje su donirale obvezni liječnički pregled za buduće vozače. Hrvatski Crveni križ će edukaciju iz nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći, održati bez naknade.

Zahvaljujemo od srca svih našim donatorima.

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI