OBAVIJEST 1 – OBJAVA REZULTATA JAVNOG POZIVA ZA PODNOŠENJE PRIJAVA PRAVNIH OSOBA ZA (SU)FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA OD DANA 20. TRAVNJA 2022. GODINE
Obavještavaju se zainteresirane pravne osobe, podnositelji prijava na Javni poziv za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata (KLASA: 023- 03/22-01/03, URBROJ: ZHZD/01-22-04 od 04.04.2022.; dalje u tekstu: Javni poziv) kako je na sjednici održanoj dana 28. srpnja 2022. godine, Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ donio Odluku o dodjeli financijskih sredstava za (su)financiranje programa i projekata pravnih osoba temeljem Javnog poziva za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata Zaklade „Hrvatska za djecu“ od 20. travnja 2022. (KLASA: 023-04/22-01/06, URBROJ: ZHZD/01-22-04 dalje u tekstu Odluka).

U okviru ove obavijesti objavljuje se POPIS POZITIVNO OCIJENJENIH PROGRAMA I PROJEKATA PRAVNIH OSOBA S IZNOSOM DODIJELJENIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA.

Temeljem stavka c) točke VIII. Javnog poziva pravne osobe mogu u roku osam radnih dana od dana primitka pisane obavijesti o rezultatima Javnog poziva, podnijeti prigovor na Odluku i/ili postupak kvalitativne ocjene zaprimljenih prijava od strane Povjerenstva za ocjenjivanje prijavljenih programa i projekata. Prigovori se podnose isključivo putem elektroničke pošte na e-adresu: potpore.po@zhzd.hr. Prigovori koji su podneseni na bilo koji drugi način neće biti razmatrani. O valjano podnesenim prigovorima odlučivat će Povjerenstvo za rješavanje prigovora, a koje odluku o svakom pojedinom zaprimljenom prigovoru mora donijeti u roku od osam kalendarskih dana od dana primitka prigovora. Odluka potonjeg Povjerenstva je konačna i ne postoji mogućnost žalbe na istu.

Upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ će sa svim pravnim osobama kojima je odobreno (su)financiranje programa/projekata potpisati ugovor o dodjeli financijskih sredstava najkasnije do 23. rujna 2022. godine

Koristimo ovu priliku da Vam zahvalimo na sudjelovanju u ovom Javnom pozivu te se nadamo Vašim prijavama i u okviru budućih objava poziva.

POPIS PROGRAMA I PROJEKATA PRAVNIH OSOBA S IZNOSOM DODIJELJENIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI