Obavijesti


JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU ZAKLADE „I JA PUTUJEM“ 2021.


Četvrtu godinu za redom održavamo projekt „I ja putujem“. Poziv i obrasci se nalaze na linkovima, a na facebook Zaklade „Hrvatska za djecu“ će se objavljivati sve aktualne informacije vezane za Projekt.

Javni poziv za sudjelovanje u projektu „I ja putujem“
Obrazac izjave za sudjelovanje u projektu „I ja putujem“
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – punoljetni članovi
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – malodobna djeca


JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU ZAKLADE „UPOZNAJMO HRVATSKU“


Novi projekt Zaklade „Upoznajmo Hrvatsku“ ima za cilj promociju prirodnih ljepota Lijepe naše uz omogućavanje vikend putovanja obiteljima u potrebi u nacionalne parkove i parkove prirode kako bi se obiteljske vrijednosti ispreplele sa snagom i ljepotom prirode.

Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Upoznajmo Hrvatsku“
Obrazac izjave za sudjelovanje u projektu „Upoznajmo Hrvatsku“
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – punoljetni članovi
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – malodobna djeca


OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 03. prosinca 2020. godine u 08:32:02. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku: link


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI