Obavijesti


OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 7. prosinca 2021. u 14:34:28 sati. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku:

 

Rezultati javnog natječaja


OBJAVA 1. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 23. studenog 2021. godine u  10:32:11. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku:

 

Rezultati javnog natječaja


OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2021./2022., da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ donio odluku o konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade (od 1. do 100. mjesta) te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista).

Rang listu možete naći na linku u nastavku:

 

Rezultati javnog natječaja


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI