Obavijesti


JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA NA REDOVNOM SREDNJOŠKOLSKOM OBRAZOVANJU ZA ŠK. GOD. 2020./2021.


Obavještava se zainteresirana javnost da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ dana 14. rujna 2020. na svojim službenim internetskim stranicama (www.zhzd.hr), u rubrici Stipendije, podrubrici Natječaji, objavila Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021. (u daljnjem tekstu: Javni natječaj).
Tekst Javnog natječaja, s cjelokupnom natječajnom i pratećom dokumentacijom, nalazi se na sljedećem linku: https://www.zhzd.hr/stipendije/natjecaji/javni-natjecaj/
Prijave na Javni natječaj moguće je podnijeti u razdoblju od početno 14. rujna 2020. do zaključno 14. listopada 2020. elektroničkim putem, koristeći aplikaciju koja se nalazi iza gumba „PODNESI PRIJAVU“ na naprijed danom linku.
Temeljem predmetnog Javnog natječaja Zaklada planira dodijeliti ukupno 100 stipendija učenicima javnih srednjih škola za potrebe školovanja tijekom školske godine 2020./2021., pri čemu godišnja stipendija po svakom učeniku iznosi 5.000,00 kn (pet tisuća kuna i nula lipa).
Nakon objave Javnog natječaja, sve obavijesti s njim u svezi bit će pravovremeno objavljivane u rubrici Stipendije, podrubrici Natječaji, Važne obavijesti i rezultati Javnog natječaja.
U slučaju pitanja, ista je moguće postavljati elektroničkom poštom na e-adresu stipendije@zhzd.hr .


ODGAĐA SE KONCERT MIE DIMŠIĆ I DOMENICE U SPLITU


Zaklada „Hrvatska za djecu“ sa žaljenjem obavještava javnost da se koncert Mie Dimšić i Domenice koji se trebao održati u subotu, 22. kolovoza na splitskoj tvrđavi Gripe privremeno odgađa. Naime, zbog novonastale situacije izazvane virusom Covid- 19 te velikog broja novooboljelih osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji donesena je odluka da se koncert odgodi za 2021. godinu. Odluka je donesena u dogovoru s partnerima i nadležnim službama.

„Sigurnost svih posjetitelja, a naročito onih najmlađih naš je prioritet. Žao nam je što moramo odgoditi ovaj koncert no vjerujem kako ćemo u idućoj godini imati bolju epidemiološku situaciju te kako ćemo ponovno raditi na ovom humanom cilju. Zaklada „Hrvatska za djecu“ unatoč svim problemima uzrokovanim pandemijom koronavirusa i dalje će raditi na pomaganju potrebitim obiteljima i djeci.“ – izjavila je upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renata Gubić.

Koncert je bio organiziran u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“, a pokrovitelji koncerta bili su Grad Split, JANAF, HDS ZAMP te Karaman koncert. Prihod od prodanih ulaznica od ovog koncerta trebao je biti namijenjen Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba „Dodir“.

Napominjemo kako će svi koji su kupili ulaznice za ovaj koncert dobiti povrat sredstava. Hvala na razumijevanju.

Ostanimo odgovorni – čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko sebe, jer „zdravlje je najveće bogatstvo“.


OBAVIJEST ZA KORISNIKE I SURADNIKE


Zbog energetske obnove zgrade i građevinskih radova koji su planirani na adresi Park Stara Trešnjevka 4 u Zagrebu, u kojoj djeluje Zaklada „Hrvatska za djecu“, od 17. kolovoza ove godine nismo u prilici primati stranke, ali će se naš rad odvijati na daljinu i online.
Tako od ponedjeljka, 17. 8. s djelatnicima Zaklade možete kontaktirati putem e-maila: info@zhzd.hr ili na telefon 01 58 11 640.

Molimo vas da svu potrebnu dokumentaciju dostavljate on line jer smo tako u prilici odmah vidjeti poslano dok će dokumenti pristigli poštom, morati malo pričekati obradu zbog nemogućnosti rada na navedenoj adresi.
Predviđena obnova prostora Zaklade „Hrvatska za djecu“ je 30 dana, a čim se steknu uvjeti za povratak u rade prostorije, obavijestit ćemo vas.

Hvala na razumijevanju!


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI