Obavijesti


OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021., da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ donio odluku o konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade (od 1. do 100. mjesta) te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista).

Rang listu možete naći na linku u nastavku: https://www.zhzd.hr/stipendije/obavijest-2-objava-konacne-rang-liste-2020-2/


Spojimo hrvatska srca


Studeni je. Kreće motivacijsko jutarnje buđenje mališana, a mali uspavanci se hitro dižu iz kreveta – jer Djed Božićnjak „sve gleda“.
Ove godine na popis „što sve učiniti da budeš dobar“ dodali smo i učestalo pranje ruku, nošenje maski, nenošenje igračaka u vrtić, rijetko koja proslavljena rođendanska proslava, on line učenje, čak i potpunu izolaciju od prijatelja, poznanika, potpunu izolaciju od svega starog, poznatog i umirujućeg.

Naša djeca su to, zajedno s nama, u ovoj posebnoj godini, podnijela.
Možemo zaključiti, ove godine su djeca bila posebno dobra.
Šapnite nam želje svoje djece, a mi ćemo im, s pomoću čarolije, donijeti osmijeh. Da, taj. Maska ga neće sakriti. 😊

Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Spojimo hrvatska srca“
Obrazac izjave za sudjelovanje u projektu „Spojimo hrvatska srca“
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – punoljetni članovi
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – malodobna djeca


OBJAVA PRELIMINARNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021. (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), sukladno točki XIII. Javnog natječaja, izradila Preliminarnu rang-listu učenika koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Preliminarna rang-lista).

Rang listu i dodatne informacije o mogućnosti podnošenja prigovora možete naći na linku u nastavku: link


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI