Obavijesti


OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 03. prosinca 2020. godine u 08:32:02. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku: link


NASTAVIMO SPAJATI HRVATSKA SRCA


Ho – Ho – Ho 😊
Božićni darovi idu dalje…

Zbog velikog zanimanja donatora za našu akciju Spojimo hrvatska srca – ponavljamo poziv obiteljima da se jave i da za svoju djecu osiguraju personalizirane božićne darove.

Uvjeti su isti kao prošli puta, dokumentacija je ista, a poziv je otvoren od 8. do 11. 12 2020. godine.

Ne čekajte – javite se

Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Spojimo hrvatska srca“
Obrazac izjave za sudjelovanje u projektu „Spojimo hrvatska srca“
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – punoljetni članovi
Obrazac izjave za suglasnost za korištenje osobnih podataka – malodobna djeca


OBJAVA IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2020./2021., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade IZMIJENJENA Konačna rang lista objavljena 30. studenog 2020. godine u 08:32:02. Mjesto učenika koji su odustali od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvim sljedećim učenicima na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku: link


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI