Obavijesti


NOVI PRAVILNIK O VRSTAMA, UVJETIMA I POSTUPKU ZA DODJELU POTPORA ZAKLADE „HRVATSKA ZA DJECU“


Obavještavaju se zainteresirane fizičke osobe da je dana 17.11.2022. na sjednici Upravnog odbora usvojen novi Pravilnik o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora Zaklade „Hrvatska za djecu“, KLASA: 023-03/22-01/08, URBROJ: ZHZD/01-22-04 (dalje u tekstu: Pravilnik).

Navedenim Pravilnikom definirani su novi iznosi potpora u eurima, a usporedni prikaz iznosa u HRK i EUR nalazi se u tablici (pdf dokument) koja je dostupna na linku ispod ove obavijesti.

Predmetni Pravilnik se primjenjuje na zahtjeve za dodjelu novčanih potpora fizičkim osobama / obiteljima koje je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (dalje u tekstu: Zaklada) zaprimila od 1. siječnja 2023. godine.

Novi obrasci i sve potrebne informacije bit će objavljeni na službenim internetskim stranicama Zaklade u rubrici Fizičke osobe.


OBJAVA 1. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE UČENIKA KOJI SU TEMELJEM OSTVARENIH BODOVA STEKLI PRAVO NA PRIMITAK STIPENDIJE ZAKLADE


Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., da je zbog odustanka učenika od prava na dodjelu stipendije Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 21. studenoga 2022. u 11:08:48 sati. Mjesto učenika koji je odustao od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvom sljedećem učeniku na listi.

Rang listu možete naći na linku u nastavku: https://www.zhzd.hr/stipendije/rezultati_2022/obavijest-3-objava-1-izmijenjene-konacne-rang-liste


NOVČANE DONACIJE ZA BOŽIĆNU AKCIJU ”SPOJIMO HRVATSKA SRCA”


Novost vezana uz mogućnost donacije za humanitarnu božićnu akciju „Spojimo hrvatska srca“ Zaklade „Hrvatska za djecu“ odnosi se na doniranje na brži i jednostavniji način – QR kodom, putem KEKS Pay aplikacije.

Ako poželite biti dio naše božićne humanitarne akcije možete ju svojom donacijom podržati za tren jer QR kod je tu.

 

Imamo još jednu mogućnost za uplatu na naš račun. Radi se o deep link-u

https://kekspay.hr/pay/?cid=C006908&tid=P006909&qr_type=4&code=DON01

No, za one tradicionalnije, i dalje postoji i klasičan način uplata na naš transakcijski račun:

 

Zaklada „Hrvatska za djecu“ – Akcija „Spojimo hrvatska srca“

IBAN: HR3724020061500122113

Svrha uplate: donacija

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

 

Hvala za svaku kunu jer tako mali korak činite velikim.


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI