Javni poziv za pravne osobe – 31. 7. 2018.
Obavještavaju se zainteresirane pravne osobe da će Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada) dana 31. 7. 2018. objaviti Javni poziv za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata (u daljnjem tekstu: Javni poziv). Tekst Javnog poziva, zajedno s cjelokupnom natječajnom i dodatnom dokumentacijom, bit će objavljen na službenim internetskim stranicama Zaklade u rubrici Pravne osobe, podrubrici Natječaji, podrubrici Otvoreni natječaji – Javni poziv (u daljnjem tekstu: Lokacija).

Razdoblje za podnošenje prijava na Javni poziv utvrđeno je od početno 31. 7. 2018. do zaključno 31. 8. 2018.

Ukupni iznos financijskih sredstava osiguran za potrebe predmetnog Javnog poziva iznosi 2.000.000,00 kuna.

Zaklada će dana 20. 8. 2018. (ponedjeljak) održati u Zagrebu pripremnu radionicu. Na taj način Zaklada će sve zainteresirane pravne osobe detaljno provesti kroz postupak podnošenja prijave na Javni poziv te im detaljno pojasniti sve bitne stavke u svezi samog poziva i propisane natječajne dokumentacije. Više o tome u Obavijesti 1 koja će na dan objave Javnog poziva biti objavljena na Lokaciji u rubrici Važne obavijesti.

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI