JAVNI POZIV ZA PRAVNE OSOBE – 13. 5. 2019.
Obavještavaju se zainteresirane pravne osobe da će Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada) dana 13. 5. 2019. objaviti Javni poziv za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata (u daljnjem tekstu: Javni poziv). Tekst Javnog poziva, zajedno s cjelokupnom natječajnom i dodatnom dokumentacijom, bit će objavljen na službenim internetskim stranicama Zaklade u rubrici Pravne osobe, podrubrici Natječaji, podrubrici Otvoreni natječaji – Javni poziv (u daljnjem tekstu: Lokacija).

Razdoblje za podnošenje prijava na Javni poziv utvrđeno je od početno 13. 5. 2019. do zaključno 14. 6. 2019.

Ukupni iznos financijskih sredstava osiguran za potrebe predmetnog Javnog poziva iznosi 2.000.000,00 kuna.

Radionica će se održati u Zagrebu u roku 15 (petnaest) dana od dana objave Javnog poziva prema rasporedu koji će se pravovremeno objaviti na službenim internetskim stranicama Zaklade –www.zhzd.hr – u rubrici Pravne osobe, podrubrici Natječaji, dio Javni poziv, Važne obavijesti

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI