Preskočite na glavni sadržaj

FINANCIJSKA PISMENOST - REZULTATI ISPITA - DODATNA OBAVIJEST

Dragi naši,

obavještavaju se svi polaznici koji su pristupili završnom ispitu iz financijske pismenosti u sklopu projekta ''Financijsko znanje put u blagostanje'' da je rok za dostavu dokazne dokumentacije 3 radna dana od dana zaprimanja pisanog zahtjeva za dostavu dokazne dokumentacije, a za dostavu dopune 1 radni dan.

 

Dragi naši,

dana 12.05.2023. održao se završni ispit iz financijske pismenosti u sklopu projekta ''Financijsko znanje put u blagostanje''.  Pravo na pristupanje ispitu su imali svi oni polaznici koji su bili na barem 3 predavanja. S obzirom na to, svi koji su pristupili ispitu dobit će uvjerenje o usavršavanju, a oni koji su prošli prag koji je postavio Toni Milun dobit će i Uvjerenje o položenom ispitu. Prvih pet osoba s najvećim rezultatom koji zadovolje socijalne kriterije postavljene od strane Zaklade Hrvatska za djecu dobit će 300 EUR kao nagradu. Ako je netko ostvario rezultat u prvih pet, a ne zadovoljava kriterije, ostaje mu ostvareni rezultat, ali nagradu od 300 EUR dobiva prvi sljedeći u nizu po ostvarenom rezultatu. 

Uvjeti za dodjelu potpore od 300 EUR za pet najbolje ostvarenih rezultata:

- jedan od roditelja iz obitelji ili dijete iz te obitelji je hrvatski državljanin
- jedan od roditelja iz obitelji ili dijete iz te obitelji ima prebivalište u Republici Hrvatskoj
- prosječni mjesečni prihod po članu zajedničkog kućanstva, ostvaren u prethodnoj kalendarskoj godini te u posljednja tri (dokaziva) mjeseca u tekućoj kalendarskoj godini do 
  podnošenja zahtjeva za dodjelu potpore, ne prelazi iznos od 309,01 € *
- kućanstvo korisnik prava na zajamčenu minimalnu naknadu, definiranu posebnim propisom kojim se definiraju pitanja socijalne skrbi
- dobitnik nagrade može biti dijete/obitelj, sukladno čl. 7 Pravilnika o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora Zaklade ''Hrvatska za djecu'' koji je dostupan na:
https://www.zhzd.hr/hr/temeljni-opci-akti-zaklade/805​ 

*Iznos od 309,01 € predstavlja 70 % (sedamdeset posto) proračunske osnovice propisane Zakonom o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za tekuću godinu.

U svrhu ostvarivanja prava na potporu te dokazivanja ispunjenja iznad navedenih uvjeta za dodjelu potpore, biti će potrebno Zakladi dostaviti dokumente.

REZULTATI ISPITA

Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana