TJEDAN FILANTROPIJE U ZADRU
TJEDAN FILANTROPIJE U ZADRU

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je 28. rujna 2019. godine na Narodnom trgu u Zadru, organizirala je središnju proslavu Tjedna filantropije povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva.

Zaklada ,,Hrvatska za djecu” se ove godine po drugi put uključila u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva koji se u cijeloj Europi obilježava 1. listopada.

Europski dan filantropije i zakladništva bila je prilika za predstavljanje rada zaklada uključenih u Hrvatski forum zaklada “ZaDobro.BIT” kao i interaktivni program usmjeren djeci i mladima na temu filantropije.

U drugom dijelu središnjeg obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj u Hrvatskoj kući filantropije u IMPACT centru u Zadru dodjeljivale su se nagrade „Otisak srca” i „Dobrota nas veže i spaja” osnovnim i srednjim školama za posebni doprinos razvoju volonterstva, filantropije i društvenog angažmana mladih.

 

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI