Posebna zahvala modnoj kući Borovo
Naše drage maturantice i maturanti iza ponoći nisu izgubili svoju cipelicu. Srećom, jer cipelice koje su nosili su vrhunska obuća iz nove kolekcije i to najpoznatijeg proizvođača cipela u Hrvatskoj Borovo d.d. Riječ je o cipelama izrađenim samo od materijala prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu. Osim što su sinonim za kvalitetu i udobnost, cipele Borova su moderne i  elegantne i odlično su pristajale uz svečane haljine i odijela. Upravo zbog radosti koje su donijeli našim maturanticama i maturantima još jednom se zahvaljujemo Borovu.

Jeste li znali da danas popularna tenisica Startas je lansirana na tržište davne 1976. godine, a da je  prvenstveno zamišljena kao tenisica za igranje stolnog tenisa?

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI