Istinski NEOPISIV koncert Danijele Martinović očekuje nas u Zadru
Istinski NEOPISIV koncert Danijele Martinović očekuje nas u Zadru

Nakon Pule, Danijela stiže i u Zadar! Novi zvuk, novi doživljaj, drugačija od svih… Glazbena turneja Danijele Martinović Neopisivo održava u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“, a novi je koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Prihod od prodanih ulaznica s koncerata namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti.

Ulaznice za koncert u Zadru mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru ili u Combo Music Shopu.

Vrhunac ove višemjesečne turneje Hrvatskom veliki je koncert Danijele u organizaciji Zaklade u KD Vatroslava Lisinskog 24. listopada.

 

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI