I ja putujem 2020.
Unatoč pandemiji uzrokovanom korona virusom i ove smo godine uspjeli omogućiti socijalno ugroženim obiteljima, obiteljima koji skrbe o većem broju djece i obiteljima koji ulažu posebne napore da skrbe o bolesnoj djeci obiteljsko putovanje diljem Republike Hrvatske s ciljem da im pružimo bezbrižan odmor i kvalitetno provedeno vrijeme s najmilijima.

U 2020. godini uspjeli smo uveseliti deset obitelji, a putovalo se u Ilok, Zaton, Korčulu, Novigrad i Vodice. Projekt je obuhvatio četrdeset i jednog korisnika od kojih je dvadeset šestero djece.

Dirljiva pisma koja su roditelji/skrbnici ove godine pisali svom djetetu/djeci su posebna vrijednost Projekta, ali vjerujemo i trajna vrijednost za djecu iz obitelji.

U projektu su sudjelovali te u razdoblju od 19. lipnja do 25. srpnja 2020. godine na raspolaganje stavili svoje smještajne kapacitete Hotel Stari Podrum iz Iloka, Zaton Holiday Resort, Port 9 apartmani iz Korčule, Bungalovi Pineta iz Novigrada, Hotel Olympia Sky iz Vodica i Hotel Miramare iz Vodica. Hoteli su pritom osigurali besplatni smještaj na bazi polupansiona do sedam noćenja, a Zaklada „Hrvatska za djecu“ je osigurala prijevoz do odredišta i dnevni džeparac u iznosu od 50,00 kuna po članu obitelji.

Također, Projektu se ove godine pridružila i tvrtka Mazars Croatia, koja je zajedno sa svojim zaposlenicima pokrila troškove smještaja na bazi polupansiona za jednu šesteročlanu obitelj.

Zaklada „Hrvatska za djecu“ zahvaljuje se svim hotelima i tvrtki Mazars Croatia koji su sudjelovali i bez kojih ovaj Projekt nikako ne bi bio moguć.

Ponosni smo što smo, treću godinu za redom, uspjeli ostvariti željeno, unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji. Vaše slike su najbolji dokaz tome.

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI