Blog


„Sami možemo učiniti tako malo; zajedno možemo učiniti mnogo“

– Helen Keller

Protekla je moja prva godina na poziciji upraviteljice Zaklade „Hrvatska za djecu“. Bila je to godina u kojoj sam željela u Zakladu pretočiti svu svoju ljubav prema poslu koji cijeli život radim, dati se emotivno i profesionalno najviše što mogu.

Ovaj bi blog mogla posvetiti svim projektima koje smo u protekloj godini proveli u Zakladi. Mogla bih spomenuti barem 10 dječjih sudbina pred kojima sam pala ničice, barem deset mama koje su me inspirirale i učinile malom i poniznom, ushićenom njihovom snagom i veličinom. Mogla bih pisati o ljudima koje sam upoznala u protekloj godini a koji su me obogatili svojim iskustvima, plemenitošću, ljubavi prema bližnjem, emocijom koju pokazuju, zahvalnošću koju osjećaju.

No ja ovaj blog posvećujem djelatnicima Zaklade „Hrvatska za djecu“. Mojem timu. Ana-Mariji, Silvi, Ozrenki, Ani, Antoniu, Ivani i Marini. Bez njih, moj posao bi bio tek posao. Uz njih, moj posao je radost i ispunjenje svih snova. Svrha Zaklade je promicanje dobrobiti djece, njihovih osobnih i imovinskih prava te osnaživanje obitelji. Ono na što sam posebno ponosna jest što nastojimo kad god je to moguće individualno pristupiti svakoj obitelji, svakom djetetu. Duboko suosjećamo sa svakom teškom situacijom koju iščitavamo iz podnesenih zahtjeva za potporom. Empatija djelatnika Zaklade je ogromna i svaki od njih daje sve od sebe kako bi pomoć na odredište stigla što brže i bila što učinkovitija. Stoga rezultati ne izostaju. Blagoslov je voditi tim ljudi kod kojih je radna etika i energija te kolegijalnost na tako visokoj razini. I zato, kad se okrenem preko ramena i napravim kratku analizu moje prve godine u Zakladi, osjećam zadovoljstvo i ponos.

Ono što želim reći jest: HVALA, dragi moji kolege! Privilegija je raditi s vama.

Renata Gubić
Upraviteljica

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI