Daniela Trbović postala je ambasadorica Zaklade


Važnost najmlađih članova našeg društva prepoznala je i poznata voditeljica Daniela Trbović, koja je odlučila podržati aktivnosti Zaklade „Hrvatska za djecu“ te postati ambasadorica Zaklade. Daniela je svoj glas za prava djece već koristila, između ostalog i podržavanjem nacionalne kampanje za podizanje svijesti o medijskoj pismenosti „Birajmo što gledamo“, koja je za cilj imala upozoriti na važnost medijskog opismenjavanja roditelja, skrbnika i djece, kao i na brigu o odabiru sadržaja za najmlađe.

Svjesna važnosti rada Zaklade „Hrvatska za djecu“ i napora koje ulaže u poboljšanje kvalitete života djece i mladih, Daniela je još jednom iskoristila svoj utjecaj koji joj posao pruža kako bi pružila podršku Zakladi i osvjestila javnost o problemima s kojima se djeca, mladi i obitelji susreću.

„Pomozimo da naša mala djeca postanu veliki ljudi!“Daniela Trbović

Uvijek zanimljiva i zabavna, no iznad svega iskrena i realna, novinarka i voditeljica Daniela Trbović jedno je od vodećih TV lica u Hrvatskoj. Tijekom više od dva i pol desetljeća profesionalne karijere radila je na najvećim i najzahtjevnijim zabavnim i glazbenim projektima HRT-a, a među gledateljima i stručnom javnošću, koje uvijek iznova osvaja svojim šarmom i smislom za humor, slovi za najbolju voditeljicu talk show emisija u Hrvatskoj i regiji. Za svoj je rad nagrađena s čak tri Večernjakove ruže i dvije nagrade Slobodne Dalmacije, a 2011. godine dodijeljena joj je i nagrada Ciceron za najbolju govornicu među televizijskim voditeljicama.

Osim izuzetne uloge na novinarskoj i voditeljskoj sceni, uz Danielu se veže i ona druga, roditeljska i majčinska. Ponosna je mama sina Lovre koja svakodnevno odgovara izazovima koje donosi razdoblje puberteta u kojem se on trenutno nalazi. Jednako tako, hrvatska ju javnost prepoznaje i po stalnoj podršci hvalevrijednim aktivnostima i projektima kojima uvijek daje svoj osoban doprinos.

Daniela:
Imam privilegij da sam zbog posla upoznala sjajne ljude i čula njihove priče. Neke su lijepe, neke potresne. Voljela bih da prevladaju one lijepe. Upravo Zaklada „Hrvatska za djecu“ svojim djelovanjem boji svakodnevicu vedrim bojama. Sami ne možemo promijeniti svijet, ali zajedno možemo pomoći čovjeku.

Stoga u Zakladi ne odustaju od ljudi i ljudskosti, ne odustaju od djece i roditelja kojima treba pomoć. Sretna sam što sam dio te priče. Nadam se da ću svojom vidljivošću, koju imam zbog posla kojim se bavim, dodatno privući pozornost i ukazati na važnost postojanja i djelovanja Zaklade. Zaklada se obraća i pomaže konkretnim ljudima, njihovoj djeci, a svi koji smo roditelji znamo kako je, posebno danas, biti roditelj iznimno zahtjevno.

Nismo ni svjesni s kojim se problemima obitelji svakodnevno nose, a u Zakladi strpljivo i iskreno zainteresirani slušaju njihove životne priče i predano, odgovorno i punog srca pomažu. Biti ambasadorica Zaklade „Hrvatska za djecu“ iznimna mi je čast!

POVRATAK

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI