Preskočite na glavni sadržaj

Tjedan znanosti

Zaklada „Hrvatska za djecu“ i ove je godine ponosni partner već dobro poznate i sve značajnije aktivnosti pod nazivom Muzza tjedan znanosti. Prošli vikend Zagreb je bio središte za svu djecu i mlade koje zanima znanost i STEM područje. Ovogodišnji tjedan znanosti obuhvatio je sve relevantne teme i svrstao ih u 14 područja; Pogled u svemir, Humanija – znanost o čovjeku, Superorganizam, Budućnost robota, Budućnost prometa, Mali znanstvenici, Senzacionalna znanost, Muzza LAB, E- LAB, Ekologija i klima, Filmska i medijska pismenost, Igrom do zdravlja te Biljni i životinjski svijet.
Mnoštvo izlagača, fakulteta, znanstvenika, studenata bili su mamac za brojne posjetitelje koji su došli nešto novo naučiti i ujedno se zabaviti jer svaki je izložak priča za sebe, a sve su zanimljive i poticajne. Vjerujemo kako nakon ovog vikenda znanost u Hrvatskoj ima dobru budućnost.
Čestitke organizatorima MUZZA - Snaga znanosti, tehnologije i kulture i njihovoj predsjednici Đurđici Protić na odličnoj ideji i izvrsnoj organizaciji.
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.png
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana