Preskočite na glavni sadržaj

SAMOSTALNI SURADNIK ZA OPĆE I PRAVNE POSLOVE 1/2024 – REZULTAT NATJEČAJA

Obavještava se zainteresirana javnost da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada) provela natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno puno radno vrijeme, radi zamjene radnice na bolovanju/rodiljnom/roditeljskom dopustu, za potrebe obavljanja poslova radnog mjesta „samostalni suradnik za opće i pravne poslove”.
 
Nakon provedenog testiranja i završnog razgovora s upraviteljem i djelatnicima Zaklade, kandidatu evidencijske oznake ZHZD20240104 ponuđeno je sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme, što je odnosni kandidat prihvatio. Nastavno na navedeno, Zaklada i gđa Božena Vujica sklopili su ugovor o radu na određeno puno radno vrijeme za radno mjesto „samostalni suradnik za opće i pravne poslove” s ugovorenim početkom rada dana 13. ožujka 2024. godine.
 
Zaklada se zahvaljuje svim kandidatima koji su podnijeli prijave na predmetni natječaj i na njihovom interesu za rad u Zakladi, kao i na vremenu odvojenom za pristupanje testiranju za koje su prethodno ispunili potrebne uvjete, te svima želi mnogo sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu.
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana