Preskočite na glavni sadržaj

Otvoreni natječaji

Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., 05. rujna 2022. godine

PRIJAVE

TEKST JAVNOG POZIVA

 12.05.2023. OBAVIJEST 4 – OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., da je zbog odustanka učenika od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 04. siječnja 2023. Mjesto učenika koji je odustao od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvom sljedećem učeniku na listi.

Temeljem prethodno navedenog, dana 12. svibnja 2023. godine izrađena je 2. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s ažuriranom listom učenika koji su odustali od primitka stipendije.

 IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA

 LISTA ODUSTANAKA OD STIPENDIJE04.01.2023. OBAVIJEST 3 – OBJAVA 1. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., da je zbog odustanka učenika od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 21. studenoga 2022. u 11:11:11 sati. Mjesto učenika koji je odustao od stipendije na konačnoj rang-listi stipendije dodjeljuje se prvom sljedećem učeniku na listi.

Temeljem prethodno navedenog, dana 04. siječnja 2023. godine izrađena je 1. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom učenika koji su odustali od primitka stipendije.

1. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA

LISTA ODUSTANAKA OD STIPENDIJE21.11.2023. OBAVIJEST 2 – OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., javno objavljen 5. rujna 2022. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj), da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), na sjednici održanoj 17.11.2022. godine, donio odluku o Konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova i primijenjenih kriterija stekli pravo na primitak stipendije Zaklade (od 1. do 100. mjesta) te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista).

U sklopu ove obavijesti objavljuje se Konačna rang-lista.

Radi izbjegavanja dvojbe, Konačna rang-lista ne uključuje prijave učenika koji nisu ispunili uvjete Javnog natječaja, odnosno prijave koje su odbačene zbog neispunjavanja propisanih formalno-pravnih uvjeta. Popis takvih prijava se objavljuje zasebno, također u sklopu ove obavijesti.

Objavljena Konačna rang-lista, odobrena od strane Upravnog odbora Zaklade, je konačna i ne postoji mogućnost žalbe na istu, odnosno ne postoji mogućnost žalbe na bilo koju stavku vezano za Konačnu rang-listu.

KONAČNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA

POPIS ODUSTANAKA07.11.2023. OBAVIJEST 1 – OBJAVA PRELIMINARNE RANG-LISTE

Obavještavaju se učenici – podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2022./2023., javno objavljen 5. rujna 2022. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), sukladno točki XIII. Javnog natječaja, izradila Preliminarnu rang-listu učenika koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te onih koji nisu uspjeli ući u prvih 100 mjesta (u daljnjem tekstu: Preliminarna rang-lista). U sklopu ove obavijesti objavljuju se sljedeći dokumenti: Preliminarna rang-lista, Popis odbačenih prijava i Popis odustanaka.

Sukladno točki XIII. stavku 2. Javnog natječaja, učenici – podnositelji prijava imaju pravo podnijeti prigovor u vezi ostvarenog rezultata na Preliminarnoj rang-listi unutar 7 kalendarskih dana računajući od dana objave iste. Prigovori se podnose isključivo elektroničkim putem na e-adresu: stipendije@zhzd.hr. Prigovori koji su podneseni na bilo koji drugi način neće biti razmatrani.

Po isteku roka za podnošenje i razmatranje prigovora Upravni odbor Zaklade donijet će odluku o Konačnoj rang-listi učenika koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te će ista odmah potom biti javno objavljena na službenim internetskim stranicama Zaklade, u rubrici Stipendije, Javni natječaj, podrubrika Rezultati Javnog natječaja.

PRELIMINARNA RANG-LISTA

POPIS ODBAČENIH PRIJAVA

POPIS ODUSTANAKA 

Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2023. Sva prava pridržana