Preskočite na glavni sadržaj

Otvoreni natječaj - stipendije studenti


Zaklada trenutno nema raspisanih javnih natječaja za dodjelu stipendija studentima. 

23. veljače 2023.

OBAVIJEST 6 - OBJAVA 3. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se studenti - podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. javno objavljen 12. rujna 2023. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je zbog odustanka studenata od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 17. siječnja 2024. godine.
 
Temeljem prethodno navedenog, dana 22. veljače 2024. godine izrađena je 3. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom studenata koji su odustali od primitka stipendije.
 
3. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA 
 
POPIS ODUSTANAKA OD STIPENDIJE 

_______________________________________________________________________________________________

17. siječnja 2023.

OBAVIJEST 5 - OBJAVA 2. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se studenti - podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. javno objavljen 12. rujna 2023. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je zbog odustanka studenata od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 05. prosinca 2023. godine.
 
Temeljem prethodno navedenog, dana 16. siječnja 2024. godine izrađena je 2. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom studenata koji su odustali od primitka stipendije.
 
2. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA 
 
POPIS ODUSTANAKA OD STIPENDIJE 

_______________________________________________________________________________________________

05. prosinca 2023.

OBAVIJEST 4 - OBJAVA 1. IZMIJENJENE KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se studenti - podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. javno objavljen 12. rujna 2023. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je zbog odustanka studenata od prava na dodijeljenu stipendiju Zaklade izmijenjena rang lista objavljena dana 16. studenoga 2023. godine.
 
Temeljem prethodno navedenog, dana 05. prosinca 2023. godine izrađena je 1. izmijenjena konačna-rang lista koja se objavljuje u sklopu ove obavijesti zajedno s listom studenata koji su odustali od primitka stipendije.
 
1. IZMIJENJENA KONAČNA RANG-LISTA
 
POPIS ODUSTANAKA OD STIPENDIJE

_______________________________________________________________________________________________

16. studenoga 2023.

OBAVIJEST 3 - OBJAVA KONAČNE RANG-LISTE

Obavještavaju se studenti - podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. javno objavljen 12. rujna 2023. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Upravni odbor Zaklade „Hrvatska za djecu“ sukladno točki XIV. Javnog natječaja dana 16. studenog 2023. donio Odluku o dodjeli stipendija studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. kojom se dodjeljuje 78 (slovima: sedamdeset osam) stipendija studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024.
 
Zaklada „Hrvatska za djecu“ je izradila Konačnu rang-listu studenata koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije, njih 78 (u daljnjem tekstu: Konačna rang-lista). U sklopu ove obavijesti objavljuju se sljedeći dokumenti: Konačna rang-lista, Popis odbačenih prijava i Popis odustanaka.
 
KONAČNA RANG-LISTA
 
POPIS ODBAČENIH PRIJAVA
 
POPIS ODUSTANAKA

_______________________________________________________________________________________________

OBAVIJEST 2 - OBJAVA PRELIMINARNE RANG-LISTE


Obavještavaju se studenti - podnositelji prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. javno objavljen 12. rujna 2023. godine (u daljnjem tekstu: Javni natječaj) da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada), sukladno točki XIII. Javnog natječaja, izradila Preliminarnu rang-listu studenata koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade. U sklopu ove obavijesti objavljuju se sljedeći dokumenti: Preliminarna rang-lista, Popis odbačenih prijava i Popis odustanaka.
 
Sukladno točki XIII. stavku 2. Javnog natječaja, studenti - podnositelji prijava imaju pravo podnijeti prigovor u vezi ostvarenog rezultata na Preliminarnoj rang-listi unutar 7 kalendarskih dana računajući od dana objave iste. Prigovori se podnose isključivo elektroničkim putem na e-adresu: stipendije.studenti@zhzd.hr . Prigovori koji su podneseni na bilo koji drugi način neće biti razmatrani.
 
Po isteku roka za podnošenje i razmatranje prigovora Upravni odbor Zaklade donijet će odluku o Konačnoj rang-listi studenata koji su temeljem ostvarenih bodova stekli pravo na primitak stipendije Zaklade, te će ista biti javno objavljena na službenim internetskim stranicama Zaklade, u rubrici Stipendije, Otvoreni natječaj - stipendije studenti, podrubrika Važne obavijesti.
 
PRELIMINARNA RANG-LISTA
 
POPIS ODBAČENIH PRIJAVA
 
POPIS ODUSTANAKA

_______________________________________________________________________________________________


OBAVIJEST 1 - VAŽNO!!! JAVNI NATJEČAJI ZA DODJELU STIPENDIJA

Obavještava se zainteresirana javnost kako je u aplikacijama za podnošenje prijava na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima na redovnom srednjoškolskom obrazovanju za školsku godinu 2023./2024. i na Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ studentima u redovitom statusu za akademsku godinu 2023./2024. (u daljnjem tekstu: Javni natječajI) uočena tehnička greška.

Naime, prilikom unosa IBAN računa i banke u kojoj je otvoren račun javlja se sljedeća obavijest: Odabrana banka ne odgovara naprijed navedenom IBAN-u računa. Molimo ispravite odgovor.

Ljubazno molimo da zanemarite navedenu obavijest i nastavite s ispunjavanjem obrasca i podnošenjem prijave. Naime, podnošenje prijave na Javni natječaj moguće je neovisno o toj obavijesti.

Naglašavamo da naši IT stručnjaci rade na otklanjanju problema.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.
 

Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana