Preskočite na glavni sadržaj

NOVI Pravilnik o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora Zaklade „Hrvatska za djecu“

Obavještavaju se zainteresirane fizičke osobe da je dana 06. listopada 2023. na sjednici Upravnog odbora usvojen novi Pravilnik o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora Zaklade „Hrvatska za djecu“ (KLASA: 023-03/23-01/07, URBROJ: ZHZD/01-23-02; dalje u tekstu: novi Pravilnik). Tim novim Pravilnikom počet će se, između ostalog, primjenjivati novi uvjeti za dodjelu novčanih potpora za fizičke osobe, a najznačajnije izmjene se odnose na novčane potpore za djecu u sustavu obrazovanja i novčane potpore za tekuće životne potrebe djece.
Novi Pravilnik se primjenjuje na zahtjeve za dodjelu novčanih potpora koji su zaprimljeni u Zakladi od 01. studenog 2023. na dalje. Novi obrasci i sve potrebne informacije bit će dostupni na službenim internetskim stranicama Zaklade u rubrici Fizičke osobe. Dodatno napominjemo da će svi zahtjevi zaprimljeni zaključno s danom 31.10.2023. godine biti obrađeni u skladu s trenutno važećim Pravilnikom.
 
Ovim putem Vas pozivamo da proučite novi Pravilnik koji se nalazi na kraju teksta, a sva pitanja vezana za novi Pravilnik dostavite na mail potpore.fo@zhzd.hr  
 
Pravilnik o vrstama, uvjetima i postupku za dodjelu potpora Zaklade „Hrvatska za djecu“
 
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2023. Sva prava pridržana