Preskočite na glavni sadržaj

NAŠA ZELENA USPOMENA

Novim projektom „Naša zelena uspomena“ željeli smo omogućiti udomljenoj i biološkoj djeci iz udomiteljskih obitelji zajednički vikend u nacionalnim parkovima i parkovima prirode, zbližavanje članova udomiteljskih obitelji, ali i stjecanje novih, zajedničkih iskustava i edukaciju. Jesmo li uspjeli?
Pet je udomiteljskih obitelji dobilo priliku jedan vikend u svibnju ili lipnju ove godine provesti u prirodi, uživati u novim iskustvima, novim krajevima, novim prilikama i zajedno sa svim članovima obitelji stvarati nove uspomene. Pet obitelji iz Zagreba, Starog Petrovog Sela, Petrijaneca i dvije obitelji iz Daruvara, s ukupno 24 djece provelo je jedan vikend za pamćenje. Toliko toga novog su vidjeli i doživjeli, ali u san su ih uvele i uspavale već poznate ruke udomitelja.

Domaćini obiteljima bili su; Nacionalni park Brijuni, Park prirode Učka, Park prirode Kopački rit, Park prirode Papuk i Park prirode Lonjsko polje. Uz prirodne ljepote Lijepe naše, bilo je tu još puno zanimljivih sadržaja. Organizirali smo za djecu i odrasle i različite sportske, zabavne i edukativne aktivnosti tako da dosade sigurno nije bilo.

Naši putnici su već svi u svojim domovima, a trag ljubavi udomiteljskih obitelji ostao je i u svim srcima dragih domaćina i stopio se s prirodom.

Hvala svima koji su nam pomogli i sudjelovali u stvaranju zelenih uspomena.
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana