Preskočite na glavni sadržaj

MOJA MATURALNA VEČER 2023.

Peta modna revija za maturante i maturantice iz ustanova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi je iza nas. Polako su se slegnuli dojmovi pa da se pohvalimo, zahvalimo i zajedno s vama, kroz fotografije, uživamo još jednom.
Ove godine, trideset i troje maturanata, osamnaest djevojaka i petnaest mladića, po prvi je put prošetalo modnom pistom i to u prekrasnim haljinama i divnim odijelima koje će sljedeći put odjenuti na maturalnim večerama u svojim gradovima i mjestima, uz prijatelje iz razreda. A naša večer mode, pjesme, ljepote i humanosti pod nazivom „Moja maturalna večer“ koju već tradicionalno organiziramo i ove je godine održana u Hotelu Westin u Zagrebu. Program je vodila Tončica Čeljuska, a za glazbeni dio večeri bila je zadužena Ana Rucner koja je svojim talentom i šarmom začinila događaj, a kao iznenađenje joj se na pozornici pridružila maturantica Veronika iz Splita u raskošnoj haljini dizajnerice Ivančica Pahor.
Svjetla reflektora, kamere, foto aparati i uzbuđenje zbog kreacija koje su maturanti na dar dobili od tvrtki i modnih dizajnera ostat će zauvijek u sjećanju mladih ljudi. Zato veliko i od srca HVALA dizajnerima:
LEI LOU by Alex Dojčinović; Anamarija Asanovic Design; ~ Andrea Zvono ~ Design; ARILEO studio; Anovi by Ivona Glavaš; Axa Moda By Božica Medić-Juraković; Desiinia Dizajn; Delight by Ivan Friščić; Hippy Garden; Ivana Jurić Design; Ivančica Pahor; Ivica Skoko; Katarina Mamić Design; Lokomotiva by Lana Puljić; Lukabu by Marina Jerant; Matija Vuica Fashion & Design; Duchess by Snjezana Schillinger. Cipele je darovao Cavallino Shoes. Zahvaljujemo Galileo All for Men - Hrvatska za odijela, košulje, kravate i cipele koje su osigurali našim maturantima. HVALA Učilište Profokus Zagreb za šminku i frizuru.
Osim što je maturanticama darovala svoje dvije večernje haljine, Ivančica Pahor je za sve maturantice osigurala i nakit kao posebnu uspomenu.
Hvala The Westin Zagreb na još jednoj podršci našim projektima.
Cijeli projekt podržava Jadranski naftovod. HVALA od srca JANAF!
Maturanti su stigli iz svih dijelova Hrvatske iz institucija za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi: Centar za pružanje usluga u zajednici "Kuća sretnih ciglica", Slavonski Brod; Centar za pružanje usluga u zajednici „Split“; Centar za pružanje usluga u zajednici „Vladimir Nazor“, Karlovac; Centar za pružanje usluga u zajednici „Svitanje“, Koprivnica; Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik; Dječji dom „Maestral“, Split; Dječji dom „Vrbina“, Sisak; Dječji dom „Zagreb“; Dom za odgoj djece i mladeži Osijek i SOS dječje selo Lekenik.
I ove godine prvim koracima na modnoj pisti podučila ih je Slađana Divjak, uz podršku modne agentice Tihana Harapin Zalepugin. Na kraju revije prigodne poklone maturantima su uručili hrvatski odbojkaški reprezentativci Hrvoje Pervan i Ivan Zeljković te vaterpolisti HAVK Mladosti Jerko Jurlina, Ivan Vrbnjak i Marko Jelača.
Iz prvih su im redova podršku dale mnoge osobe iz društvenog života među kojima su Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, direktorica Hrvatske udruge poslodavaca Irena Weber, zastupnici u Skupštini Grada Zagreba Mislav Herman i Mario Župan te brojni drugi.
04.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 26.jpg 27.jpg 01.jpg 03.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 25.jpg 15.jpg 02.jpg
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2023. Sva prava pridržana