Preskočite na glavni sadržaj

HUMANITARNA AKCIJA „SPOJIMO HRVATSKA SRCA“ UGRIJALA JE BROJNA SRCA ZA BOŽIĆNE BLAGDANE

Treću godinu za redom s veseljem smo organizirali akciju spajanja djece iz udomiteljskih obitelji i darovatelja božićnih poklona koje su upravo zaželjela ta djeca. Više od dva mjeseca rada, a sve kako bi djeca ispod svog božićnog drvca dobila šarene darove pune ljubavi od njima nepoznatih osoba - božićnih anđela. To su bili dobri ljudi koji su se odazvali našem pozivu i kupili personalizirani dar nekom djetetu. To su bile i neke organizacije, tvrtke, mediji,... Hvala svima koji su nas pratili i pomagali nam, a posebno hvala - Jadranski naftovod JANAF d.d i Atlantska plovidba d.d. Zajedno smo usrećili 93 udomiteljskih obitelji u kojoj je darove dobilo 307 djece u ukupnoj vrijednosti većoj od 126.000,00 kuna.
Nagradili smo i one obitelji koje su nam poslale naj-fotografije koje najbolje dočaravaju čarobnost božićnog vremena i dječje sreće i to sa pet pametnih satova.
Sve nas je nosio onaj dobar osjećaj koji obično darivanje sa sobom budi. Osjećaj je sjajan - bilo da dajete, bilo da dar dobivate. Vjerujemo da su dječica i udomitelji sretni, a darivatelji ponosni. Svi su važan dio našega projekta „Spojimo hrvatska srca“ i zato od srca hvala. Bravo za sve!
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 02.jpeg 03.jpeg 04.jpeg 05.jpeg 01_17 Dakić.jpg 02 _03 Štrbo.jpg 03_56 Bis.jpg 04_38 Dandić.jpg 05_24 Družijanić.jpg
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana