Preskočite na glavni sadržaj

''15 NAM JE GODINA VEĆ''

Svečanim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, 12. listopada 2023., obilježili smo 15 godina rada Zaklade „Hrvatska za djecu“. Na jednom mjestu okupili smo naše korisnike – djecu, obitelji u potrebi, udomiteljske obitelji, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, predstavnike udruga koje se bave djecom i mladima, volontere, suradnike, sponzore, donatore, predstavnike državnih institucija i sve one koji svoje vrijeme, znanje i energiju s veseljem daruju djeci i mladima Hrvatske.Koncert koji su Zakladi „Hrvatska za djecu“ darovali Gibonni, Mia Dimšić, Matija Cvek i Damir Urban, ispunio je sva naša očekivanja i napunio sva srca publike. Uz pratnju benda pod vodstvom Nikše Bratoša, glazbeni gosti izveli su svoje najveće hitove i predstavili glazbene novitete, koje je prepuno gledalište nagradilo ovacijama.

Svi smo uživali i u pregledu aktivnosti koje je Zaklada provodila kroz godine, u glazbi - naravno, ali i u zajedničkom druženju. Hvala divnoj publici koja je našu noć učinila čarobnom.
Koncert je pokroviteljstvom podržala i Vlada Republike Hrvatske te Hrvatski sabor. Našu važnu obljetnicu podržali su i brojni sponzori i mediji JANAF, AKD, Coral, KONČAR, Maistra, Barun, KONZUM, Omega Film, ZAMP, Zagrebačka banka, HNK i Hanza Media. Hvala svima što prepoznaju naš trud i rad, a onda svi zajedno i činimo razliku jer znamo mali korak učiniti velikim.
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg Pozadina-Zaklada-1920x1080.jpg
Copyright © Zaklada "Hrvatska za djecu", 2024. Sva prava pridržana