KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ U HNK ZADAR
KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ U HNK ZADAR

U srijedu, 25. rujna je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru održan koncert Danijele Martinović u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“. Mnogi su prepoznali poziv za sudjelovanje u emotivnoj priči koja će pomoći Hrvatskom centru za rano otkrivanje rijetkih bolesti kojem je Zaklada namijenila sredstva.

„Sretni smo što su građani prepoznali naš poziv i priključili se glazbenoj turneji Danijele Martinović koju je nazvala „Neopisivo“. Ova priča inspirira i potiče nas na zajedništvo i pomaganje što je i cilj koncerata koji su održani u nekoliko gradova diljem Hrvatske!“ – izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

„Zadarsku publiku i mene veže jedna neraskidiva veza. Bilo mi je dragi u publici vidjeti neka dobro znana lica, ali i moje nove prijatelje iz Zaklade „Hrvatska za djecu!“ – izjavila je Danijela Martinović.

Finalni koncert glazbene turneje „Neopisivo“ i Zaklade „Hrvatska za djecu“ održat će se u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 24. listopada. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti koji je neprofitna udruga u koju se dobrovoljno udružuju udruge s članovima oboljelim od rijetkih bolesti, pojedinci oboljeli od rijetkih bolesti te osobe s invaliditetom nastalim kao posljedica rijetke bolesti.

 

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI