Samostalni projekti


TJEDAN ZNANOSTI

Od 17. – 19. lipnja 2022. godine u Zagrebu je održan MUZZA Prvi tjedan znanosti. Preko 10.000 posjetitelja imalo je priliku biti u neposrednom kontaktu sa znanstvenicima, pitati i dobiti odgovore na svoja pitanja, vidjeti neke pokuse i sami se okušati u ulozi budućih znanstvenika. Organizator ovog događanja je Udruga za popularizaciju znanosti, tehnologije, kulture, edukaciju i održivi razvoj društva, a Zaklada „Hrvatska za djecu“ jedan je od ponosnih partnera.
Vjerujemo kako su posjetitelji bili zadovoljni viđenim i da će ovo događanje inspirirati djecu na radoznalost, kreativnost i nove spoznaje te ih i na taj način potaknuti na razvijanje vlastitih potencijala i možda iznjedriti buduće znanstvenike.


Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI