Put po Hrvatskoj u 90 dana
Put po Hrvatskoj u 90 dana

U četvrtak, 5.rujna 2019. smo nazočili svečanom ručku povodom završetka projekta „Put po Hrvatskoj u 90 dana“ Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO). Zaklada „Hrvatska za djecu“ u 2018. godini u iznosu od 250.000,00 kn, financirala je jedan od brojnih projekata Udruge. Svečani ručak, na kojem su desna ruka konobarima i kuharima bili upravo štićenici Udruge, osobe s intelektualnim poteškoćama, bio je upriličen u Blue sun hotelu Kaj u Mariji Bistrici s obzirom na to da je taj hotelski lanac bio partner Udruge u projektu. Kao izaslanica predsjednika Vlade RH, gosp. Andreja Plenkovića, sa štićenicima i volonterima udruge te uzvanicima družila se i Majda Burić, državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

Projektom „Put po Hrvatskoj u 90 dana“ UNUO želi ojačati konkurentnost ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu kroz osnaživanje socijalnog poduzetništva. Članovi udruge u 90 dana posjetili su više hrvatskih županija gdje su pripremali tradicionalna hrvatska jela. Cilj projekta je prezentirati poduzetnicima i javnosti mogućnost osoba s invaliditetom kao radno sposobne skupine.

Drago nam je da smo i mi doprinijeli vrijednom radu Udruge i ostvarenju njihovih ciljeva. Želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

(Na fotografiji sa štićenikom Udruge: Vedran Habel, predsjednik UNUO, Majda Burić, Renata Gubić, upraviteljica Zaklade)

Internetske stranice zhzd.hr koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva te optimalnog rada i bolje funkcionalnosti stranica. Nastavkom pregleda internetskih stranica zhzd.hr pristajete na upotrebu kolačića. Istovremeno, skrećemo pozornost na to da je kolačiće moguće i onemogućiti, za što je potrebno prilagoditi postavke Vašeg internetskog preglednika, te ujedno ističemo da se takvo postupanje može nepovoljno odraziti na korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

ZATVORI